Heb je interesse in de Kaartbox voor jouw vereniging, vul dan het contactformulier in en wij nemen z.s.m. contact met je op.

Na het toesturen van jullie verenigingslogo ontvang je binnen 3 werkdagen een drukproef van het doosje. Met het akkoord van het doosje geef je meteen door met hoeveel personen jullie gaan werven. Iedere persoon die gaat werven ontvangt 1 compleet gevulde Kaartbox.

Na ± 1 week ontvang je de Kaartboxen en kunnen je leden aan de slag met werven. Je ontvangt naast de Kaartboxen ook een ruime hoeveelheid bestelformulieren. Vul de bestelformulieren volledig in en laat de koper meteen betalen. 

De wervers leveren de bestelformulieren en het geld in bij de verantwoordelijke van de vereniging. Hij/zij zal contact leggen met Kaartbox.nl en de definitieve bestelling van het aantal Kaartboxen in opdracht zetten.

1,5 week na je definitieve bestelling ontvangt jullie vereniging alle bestelde kaartboxen. De verantwoordelijke van de vereniging geeft ieder lid een seintje dat de boxen en de bestelformulieren weer opgehaald kunnen worden. De verkoper zelf zorgt ervoor dat de box op de juiste plek terecht komt.

Tijdspad


week 1 - de proef
Je stuurt het logo van je vereniging naar hallo@kaartbox.nl en je ontvangt z.s.m. een digitale drukproef met het gepersonaliseerde doosje.

week 2 - de voorbereiding
Je vereniging ontvangt de benodigde Kaartboxen om mee op pad te gaan.

week 3 - de verkoop
Alle leden gaan de Kaartbox promoten en zoveel mogelijk Kaartboxen verkopen.

week 4 - de definitieve bestelling
Op het moment dat alle leden hun bestelformulier hebben ingeleverd, maakt de vereniging de definitieve bestelling op en geeft deze door aan Kaartbox.nl

week 5 - het drukken
Deze week worden alle gepersonaliseerde kaartboxen met inhoud gedrukt en voorbereid om te verzenden.

week 6 - de levering
De Kaartboxen worden geleverd bij de vereniging en de leden kunnen de bestelde Kaartboxen uitdelen.